15 Şubat 2009 Pazar

Yasemin Mori Biyografi...

Yasemin Mori'nin aslında bir konu var adlı parçası. bir süredir TV ve internetin gözdesi, 26 yaşındaki Mori'nin söz ve müzikleri kendisine ait Hayvanlar isimli ilk solo rock albümü, Haziran sonunda yayınlandı. Bugünlerde müzik çevrelerinde Yasemin Mori ve ilk çıkış parçası "Aslında Bir Konu Var"ın klibi konuşuluyor. 1982 Ankara doğumlu olan genç müzisyen Bilkent Üniversitesi/Grafik Tasarım bölümü mezunu. Tüm söz ve müzikleriyle birlikde, grafik tasarımını da kendisinin yaptığı ilk albümü "Hayvanlar"ı müzik piyasasına sürdü.


Prodüktörlüğünü Emre Irmak ve Yasemin Mori'nin birlikde üstlendığı, yapımcılığını Emre Irmak ve Ozan Çolakoğlu'nun, proje danışmanlığını Ceyhan Çandar'ın yaptığı "Hayvanlar" albümü, yeni müzik şirketi Irmak Plak etiketiyle yayınlandı. Albüm daha çıkmadan Fatih Kızılgök yönetmenlığınde "Aslında Bir Konu Var"a çekilen ilk klip, dikkkatleri çekmeyi başardı.


Albümde yer alan müzisyenler arasında Cengiz Baysal, Volkan Öktem, Tarkan Gözübüyük, Murat ejder, Gültekin Kaçar ve Korhan Futacı da var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder